sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Teräsnaisen vapaapäivä!

Eihän se hoitojen aloitus sitten niin mukava kokemus ollut kuitenkaan.. Parin ensimmäisen päivän jälkeen iski aivan armoton pahoinvointi, ja viime viikonloppu meni lähinnä nukkuessa.. Tällä viikolla kortisonilääkitystä onneksi säädettiin ja tätä viikonloppua kohden olo on parantunut kohisten. Niinpä päätin eilen heittäytyä villiksi ja poistua ensimmäistä kertaa kotoa Nuottalahden rantaa ja Meilahden sairaalaa kauemmaksi.
Ihana ystäväni Hanski oli keksinyt mainion idean herätellä TuKY-ajoilta tutut PMPJ:t (Turun KY:n PikkuMustat PikkuJoulut) henkiin Helsingin päässä. Päätin että tässäpä mainio tulikoitos lähteä vähän kokeilemaan pään sietokykyä ja harjoittelemaan uudestaan sosiaalista elämää. En jaksanut kuitenkaan ahtaa itseäni mekkoon ja sukkahousuihin kun olo on kortisonin - tuon paholaisen lähettilään - ansiosta ollut viime aikoina lievästi turvonnut. Niinpä sonnustauduin Victoria's Secretin mustaan paljettihaalariin, jolloin olo tuntui mukavalta mutta kuitenkin sopivasti laittautuneelta. Sisko leikkasi viikko sitten tukkani, tunne nyt on uskomattoman kevyt ja helppo! Lyhyt tukka aiheuttaa kuitenkin vielä toistaiseksi pientä identiteettikriisiä peilin ohi kävellessä, joten paljettihaalarin säihkeen lisäksi sonnustauduin vielä glitter-pantaan jonka hiushärpäke-ekspertti Eve oli kaivanut ilokseni laatikoidensa kätköistä. Kompensoin tukan puutetta myös pitkillä irtoripsillä, joista taitaakin nyt tulla meikäläisen tavaramerkki!


Ilta oli aivan huikean onnistunut, olin suunnitellut lähteväni kotiin kymmenen aikoihin, mutta enhän sitten tietenkään malttanut.. Oli ihanaa nähdä rakkaita ystäviä ja nauttia muutamasta vapaasta hetkestä ilman ajatusta sairaudesta ja hoidoista. Olin etukäteen varoitellut ihmisiä etten halua puhua syövästäni ja suunnittelin asian mahdollisesti esiin nostaville erilaisia punishmenteja sitsi-henkeen, kuten esimerkiksi karaokea ilman taustanauhaa taikka pöydällä strippausta. 
Lopulta kello 11 tilasin taksin ja painelin kotiin rauhoittumaan. Olin kuitenkin aivan ylikierroksilla illasta ja uni tuli vasta kolmen aikoihin. Eipä tuo kyllä haitannut, olin niin iloinen että ilta sujui mukavasti ja muutamaa sydämentykytystä lukuunottamatta jaksoin oikein hyvin nauttia huikeasta seurasta ja Hanski-emännän mielettömistä tarjoiluista.

Paljon kiitoksia illasta kaikille mukana olleille, fiilis on mitä mahtavin ja ensi viikon hoitoihin on nyt saatu runsaasti ihanaa positiivista energiaa
Teräsnaisella onkin jo suunnitelmissa seuraava vapaailta: tulevana torstaina 5.12 olisi tarkoitus valloittaa Nosturi Rähinä Liven merkeissä. Olen jo googlaillut tapahtuman inva-accesseja etukäteen, taidan kuitenkin varalta ottaa Maukka the Batmobilin mukaan mikäli en jaksa seistä koko iltaa. Itsenäisyyspäivä onkin sitten taas vapaapäivä hoidoista, eli tulevalla viikolla on vain 4 hoitokertaa, jihuu!

Ihanaa sunnuntaita
toivottaa onnellinen
G.I. Jane

1 kommentti:

  1. Oon joskus miettiny, että sä näyttäisit upeelta vaikka jätesäkkiin pukeutuneena...pätee tähänki, näytät kauniilta lyhyessäkin tukassa :) <3

    Ellu

    VastaaPoista