lauantai 7. joulukuuta 2013

Mee mökille, äläkä jää kaupunkiin

Torstaina suuntasimme siskojen kanssa Nosturiin Rähinä Liveen. Tänä viikonloppuna on alkanut hiusta pudota oikein reippaasti, mutta onneksi haivenet tajusivat pysyä kiltisti päässä vielä torstain ajan. Tällä hetkellä en uskalla juuri koskea koko päähän, koska pienikin hiusten harominen jättää käteen ison tukun tukkaa.. Olen kyllä lähtökohtaisesti suhteellisen tuuheatukkainen, joten onneksi on vielä mitä pudotella. Ensi viikolla täytyy hankkia sitten ne vaaleat pitkät kutrit!

Illan keikka-asusteet: mustat nahkakengät /DinSko, kaulakoru /.tebian design, nahkainen rannekoru /Tory Burch. Kultamusta "pääpanta" on oikeasti vyö Tiia Vanhatapion Hornblende-malliston mekosta.
 
Olin sopinut Nosturiin valmiiksi joustavan sisäänpääsyn rollaattorin kera ja pääsin oikein jouhevasti hissillä parvelle. Hieman oli kyllä koominen olo liikkua Maukka the Batmobilin kanssa, sillä en ehkä lähtökohtaisesti näytä siltä että tarvitsisin liikkumiseeni apuvälinettä. Jaksoin kyllä seistä todella hyvin, joten Maukka toimi lähinnä henkisenä tukena. Maukka-nimi tulee muuten siitä, että tuo kirkkaanpunainen rollaattorini on oikeasti brändinimeltään Mauno. Olen pohtinut että mitä mieltä olisin nimestä jos olisin itse seniorikansalainen, mielestäni Mauno-niminen rollaattori saisi kyllä oloni tuntumaan entistä iäkkäämmältä ja liikuntarajoitteisemmalta..

Tunnelmia keikalta.
 
Suunnitelmani oli katsoa keikka, heittää siskot taksilla yökerho Namuun jatkoille ja suunnata siitä sitten kotiin, mutta koska olo keikan jälkeen oli edelleen ihan elinvoimainen, päätin liittyä tyttöjen seuraan. Narikka sai illan haastavimman säilytettävän kun jätin Batmobilin heidän hoiviinsa. Pohdin kyllä että pitääköhän baarihenkilökunta koko hommaa huijauksena, tyyppi tulee baariin kera statistiikka-rollaattorin saadakseen sympatiaa ja sitten jättää sen narikkaan..? Noh, minkäs teet! Tilailin baarimikoilta herkullisia alkoholittomia drinkkejä ja fiilistelin pikkujoulutunnelmissa sompailevia ihmisiä. Yhtäkkiä löysinkin itseni poistumasta Showroomista kello 3:15. Mahdoimme olla kyllä huvittava näky haahuillessamme neljän aikoihin rollaattorin kera pitkin Mannerheimintietä taksia huitoen.. Kaikkiaan ilta oli siis oikein onnistunut, kiitos huikeasta keikasta koko Rähinä Crew:lle ja mukavasta baari-illasta siskoille sekä muille mukana olleille tutuille! Lisäksi haluan antaa positiivista palautetta ihanan joustavalle ja huomioonottavalle henkilökunnalle sekä Namun että Showroomin puolella!


Itsenäisyyspäivä sujui yhteiskoomaa viettäen, olo oli väsynyt mutta jälleen kerran erittäin onnellinen. Illalla keskityimme bongaamaan söpöliini-vanhempiamme Saulin kekkereistä. Onnettomat epäonnistuivat kyllä tehtävässään napata minulle kuva itsestään tällingissä Tampereella..! Tänään on vuorossa rentoutumista sekä talvisesta maisemasta ja takkatulesta nauttimista Lohjan mökillä koko perheen voimin. Samalla juhlistamme pikkuveli Jannen 12-vuotissynttäreitä. Päivän tulikoe oli automatka mökille - pisin matkani tähän mennessä leikkauksen jälkeen! Pahoinvointia ei tullut ja ainoa oire oli lähinnä hurja väsymys, niin paljon sitä joutui kuitenkin keskittymään tiehen.

Paljon onnea Janne! 
Mielettömän mudcaken takana on lahjakas leipurikotiapulaisemme.

Illalla on luvassa huikean isi-kokin lohicarpaggiota ja Herefordin luomulihapihviä sekä äitipuolen lime-rahkapiirakkaa. Can't wait! Lopuksi vielä talvisia tunnelmia Hormajärveltä:

Ihanaa itsenäisyyspäiväviikonlopun
jatkoa kaikille!
- Mökkiläinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti