lauantai 21. maaliskuuta 2015

New battle scars

Lähde: Pinterest

Tampereelta on nyt kotiuduttu äidin hoiviin. Lisätutkimuksissa (alan olla niin henkisesti kypsä tähän tökkimiseen ja neuloihin, kuviin ja selvityksiin) kävi ilmi että vasen munasarja on jo edellisistä hoidoista kärsinyt ja näyttäisi lopettaneen toimintansa. Ohohups taisi unohtua lääkäreiltä mulle viime kierroksella kertoa että hoidot saattavat näin vaikuttaa. En voi käsittää miten ei ole tullut lääkäreille mieleen näin merkityksellinen asia. Eli nyt oli sitten ihan viimeiset hetket tehdä talteenotto.
Leikkaus onnistui hyvin ja peräti neljä palaa saatiin talteen, siitä oikeasta vielä toimivasta munasarjasta. Niistä yksi menee patologille analysoitavaksi syöpäsolujen varalta, loput menevät pakkaseen.
Olen ollut aivan järkyttävän kipeä. Viime leikkauksen jälkeen ensimmäinen tunne oli että ah, ei satu päähän!! Nyt sattuu joka paikkaan. Vatsassa on neljä reikää, yskiminen, ylösnouseminen ja makuulle meneminen sattuu. Mutta vielä kipeämpää tekee kehoon kertynyt hiilidioksidi, jolla vatsaontelo laajennettiin leikkauksen ajaksi. Hiilidioksidi pyrkii ylöspäin ja on noussut olkapäihin. Sattuu. Kuulemma ainoa mikä auttaa on kipulääke (ei juuri vaikutusta vaikka miten popsin) ja liikkuminen (mitä enemmän liikun, sitä enemmän sattuu). Joten itku kurkussa olen tallustanut ympäri taloa että hiilidioksidi lähtisi liikkeelle.
Ja pahimmat hoidot ovat vasta edessä. Pliis lääke ole kiltti ja toimi, jotta tämä kaikki on sen arvoista.

Lähde: Pinterest

2 kommenttia:

  1. Tahtoisin halata sua kovasti, ottaa turvaan(, vaikka kaltaisesi teräsnainen varmasti pitää itsestään huolen) ja sanoa, että kaikki kääntyy hyväksi. Vaikka en mitään näistä pysty tekemään, niin haluan sinun kuitenkin tietävän, että jos minulla olisi mitään valtaa universumissa, niin veisin sinulta kaiken kivun pois ja antaisin avaimet valoisaan tulevaisuuteen. Joku on joskus kirjottanut "mitä pimeämpi yö, sitä kirkkaampi aamu". Toivottavasti on tiennyt, mitä kirjoitti. Älä lakkaa uskomasta tulevaan. <3

    VastaaPoista
  2. Voi Emmi, kumpa vaan voisin ottaa sun kivun ja tuskan pois! Voimia <3

    VastaaPoista