lauantai 16. marraskuuta 2013

Viikonlopun kynsihemmottelua

Viikonloppu alkoi Blackoutin ihanan Svetlanan piristävällä vierailulla. Nyt kelpaa ainakin tuijotella omia sormia täällä kotona kökkiessä! Vanhat kynnet olivat pakon sanelemana pidentyneen huoltovälin takia päässeet kasvamaan aika karmeaan kuntoon ja lisäksi pari kynttä oli ehtinyt kärsiä surullisen katkeamiskohtalon: toinen katkesi kovan kahvakuulatreenin tuoksinnassa ja toinen sai tarpeekseen sairaalassaolosta. Leikkaushoitajat eivät olleet kovin innoissaan kynsistäni, sillä kävi ilmi että paksu akryyli esti happisaturaation mittaamisen leikkauksen aikana.. Niinpä sain sitten saturaatiomittarin varpaaseeni. Hupsista!
Halusin mahdollisimman pirtsakat ja iloiset sairausajan kynnet, joten väreillä läiskittiin oikein kunnolla. Svetlanalla on 8 vuoden kokemus kynsienteosta ja hän on vuoden 2006 Suomen mestari sekä vuoden 2007 Euroopan kakkonen. Svetlanan ideana oli liukuvärjätty ranskalainen manikyyri joka alkaa peukalosta valkoisella ja loppuu pikkurillissä tummanharmaaseen glitteriin. Minulla vaatimuksena oli tietenkin että pinkkiä pitää olla!




Lopuksi kynsiin taiteiltiin vielä kukkia eri värisillä koristemaaleilla.



Ja tässä upea lopputulos, voila!




Perjantai-ilta jatkui lähes koko perheen voimin vietetyllä söpöllä harvinaislaatuisella iltahetkellä kun myös Milla tuli visiitille. Nautiskelin jopa vähän alkoholitonta kuohuviiniä ja juustoja takkatulen ääressä - villiä kerrassaan!

Vointi on viime päivinä noussut kohisten ja tiistaina aloitettu kortisonilääkitys vähentää selkeästi pahoinvointiani laskemalla leikkauksen jälkeistä turvotusta aivoissa. Pakko mainita että tänään vein roskat ulos, ihan yksin ja vielä ilman Maukka the Batmobilia! Koko perheen uusi yhteisprojekti on 'Emmin lihotuskuuri', ja se tähtää siihen että ensi viikon lopulla hoitojen alkaessa on sitten mistä laihtua. Olen siis hyvällä omallatunnolla mennyt joka ilta nukkumaan kuin olisi pikkukiviä vatsassa. Hoitojen alkaminen jännittää kyllä kovasti, mutta sisulla siitäkin selvitään!

Terkuin,
Teräskynsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti